САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ

Онлайн резервация на самолетен билет от Букурещ до Венеция Тревизо Сант Анджело (TSF)

Летище Венеция Тревизо Сант Анджело (TSF)

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Венеция Тревизо Сант Анджело

Летище Венеция Тревизо Сант Анджело (TSF)
Летище Венеция Тревизо Сант Анджело (TSF)

Летище Венеция Тревизо Сант Анджело е малко летище, което се намира на 20 км северно от Венеция и 3 км от Тревизо. Основно то се използва от low cost авиокомпании, като алтернатива на по-голямото летище “Марко Поло”. Тревизо е второто летище на Венеция, като поема част от основните и чартърни полети, както и повечето полети на нискотарифни авиокомпании, в това число и на авиокомпания Wizz Air. През 2007 г. е открит нов териминал на летището, който обслужва чартърните и нискотарифни полети с по-малки самолети. Така от една страна няма нужда от разширяване на единствената писта, с която разполага, а от друга не оказва сериозно влияние на околната среда. През 2012 г. летището успява да обслужи над 2,3 млн. пасажери.
 
Услуги на летище Венеция Тревизо Сант Анджело
На самото летище няма хотели, има малък безмитен магазин, книжарница, както и три заведения за хранене. В залата за пристигащите има банкомат и бюро за обмяна на валута. Няма възможност за съхранение на багаж, ВИП салон или възможност за наемане на стая за бизнес среща например. Летище Тревизо не предлага отделни услуги за хора с увреждания.
 
Транспорт до града
С кола: Летището се намира до път SS-515 между Тревизо и Падуа, близо до пресечката с SS-53. Връзката с Венеция е магистрала А 27. Ако пътувате от Венеция трябва да следвате изхода Treviso Sud, след това по SS-53 посока Treviso-Castelfranco-Vicenza и после на светофара наляво в посока Падуа. Летището се намира на 300 м след светофара, вляво. Пътуването с кола от/ до Венеция е около 30 мин.

Ако желаете да наемете кола, може да направите това в залата за пристигащи, където има гишета на различни компании, сред които Europcar, Maggiore, Auto Europa, Avis и Hertz.

С такси: Може да използвате и такси, но имайте едно наум преди да се съгласите на предложената цена, обикновено е по-висока от реалната.

С влак: До летище Тревизо няма влакове, но между самия град Тревизо и Венеция има, като времето за пътуване е 30 мин.

С автобус: Специални автобуси на компанията ATVO обслужват линията от Piazzale Roma във Венеция до летището. Автобусът тръгва от летището след всеки пристигащ самолет и изчаква, ако има закъснение на полета. Билетите за автобуса може да се закупят от залата за пристигащи.

Автобусите на ACTT свързват летището с града Тревизо, спирката е на главния път извън летището. Линия 6 ще Ви откара до ж.п. гарата в Тревизо за около 15 мин., а после и до центъра на града, спирайки на Piazza Duomo. Автобусът пътува на всеки 30 мин.

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Венеция Тревизо Сант Анджело


ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ЧРЕЗ WIZZ.AIR-BG.COM

✈ Обслужването е на български език.

✈ Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✈ Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✈ Заплащането на самолетен билет става в България само по банков път в Банка ДСК или Райфайзенбанк.

✈ Не Ви е нужна дебитна или кредитна карта.

✈ Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Директни полети и оферти за нискотарифни самолетни билети от и до София, Варна, Бургас, Букурещ, Солун. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.wizz.air-bg.com  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.