САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ

Онлайн резервация на самолетен билет от Букурещ до Сарагоса (ZAZ)

Летище Сарагоса (ZAZ)

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Сарагоса

 

Международно летище Сарагоса (ZAZ)
Международно летище Сарагоса (ZAZ)

Международното летище Сарагоса е с IATA код: ZAZ. То се намира в Североизточна Испания, в област Арагон, на брега на река Ебро. Аеропортът отстои на 10км. от град Сарагоса. Освен за пътнически полети, то се използва и от испанската армия, като военновъздушна база.

Въздушните сили на Съединените щати по време на Студената война използват съоръжението за военна база, а по-късно на същото място през 1954г. започва строежа на летище Сарагоса. Проектът включва удължаване, разширение и укрепване на бетонната писта. Строителните мероприятия завършват през 1958г. Аерогарата се използва от НАСА за аварийно кацане на космическите совалки заради дългата писта и тактическата въздушна навигация, с която разполага. За да се справи с  увеличения пътнически трафик е открит нов пътнически терминал с  футуристичен дизайн, създаващ илюзията за прозорци и вълни с огромно количество светлина.

Услуги на летище Сарагоса (ZAZ)
Услугите с които летище Сарагоса (ZAZ) посреща и изпращат своите гости са насочени за максимално задоволяване на нуждите им. За тази цел и приятния престой на аеропорта е изготвен пътеводител с информация за атракциите, голф-игрищата, за пазаруването и всеки желаещ може да се снабди с него. Информационното бюро и двата туристически офиса са на приземния етаж. Банкомата е в сградата на терминала, а магазините са в залата на заминаващи. В същата зала ще намерите две кафенета, заведение за бърза храна и магазини за списания, подаръци и местни продукти. На последния етаж на залата за отпътуващи е разположена кафе - сладкарница. Офис за коли под наем предлага услугите си. Летището разполага с безплатен интернет и всички удобства за хората с увреждания. Паркингите са два с дълготраен и краткотраен престой и са в близост до терминалната сграда, с достатъчно паркоместа. Тарифите им са еднакви.

Достъп до и от летище Сарагоса (ZAZ)
С автобус и кола аерогара Сарагоса (ZAZ) е достъпна по магистрала А-2 и N-125. Двете се свързват с А-68, а пътя до центъра на Сарагоса е 15-20мин. Автобусът е на всеки 30 мин. и стига до ж.п. гарата и автогарата на Сарагоса, а автобусната линия е номер 501. Железопътната гара с високоскоростните си влакове извозва пътниците до желаните места. Таксиметровите коли ще намерите до вратите на залата на пристигащи. Шофьорите знаят разписанията на полетите и услужливо предлагат услугите си.

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Сарагоса

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ЧРЕЗ WIZZ.AIR-BG.COM

✈ Обслужването е на български език.

✈ Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✈ Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✈ Заплащането на самолетен билет става в България само по банков път в Банка ДСК или Райфайзенбанк.

✈ Не Ви е нужна дебитна или кредитна карта.

✈ Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Директни полети и оферти за нискотарифни самолетни билети от и до София, Варна, Бургас, Букурещ, Солун. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.wizz.air-bg.com  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.