Онлайн резервация на самолетен билет от Букурещ до Сарагоса (ZAZ)

Самолетни билети до и от летище Сарагоса (ZAZ)

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Сарагоса

 

Летище Сарагоса (ZAZ)
Летище Сарагоса (ZAZ)

Международното летище Сарагоса е с IATA код: ZAZ. То се намира в Североизточна Испания, в област Арагон, на брега на река Ебро. Аеропортът отстои на 10км. от град Сарагоса. Освен за пътнически полети, то се използва и от испанската армия, като военновъздушна база.

Въздушните сили на Съединените щати по време на Студената война използват съоръжението за военна база, а по-късно на същото място през 1954г. започва строежа на летище Сарагоса. Проектът включва удължаване, разширение и укрепване на бетонната писта. Строителните мероприятия завършват през 1958г. Аерогарата се използва от НАСА за аварийно кацане на космическите совалки заради дългата писта и тактическата въздушна навигация, с която разполага. За да се справи с  увеличения пътнически трафик е открит нов пътнически терминал с  футуристичен дизайн, създаващ илюзията за прозорци и вълни с огромно количество светлина.

Услуги на летище Сарагоса (ZAZ)
Услугите с които летище Сарагоса (ZAZ) посреща и изпращат своите гости са насочени за максимално задоволяване на нуждите им. За тази цел и приятния престой на аеропорта е изготвен пътеводител с информация за атракциите, голф-игрищата, за пазаруването и всеки желаещ може да се снабди с него. Информационното бюро и двата туристически офиса са на приземния етаж. Банкомата е в сградата на терминала, а магазините са в залата на заминаващи. В същата зала ще намерите две кафенета, заведение за бърза храна и магазини за списания, подаръци и местни продукти. На последния етаж на залата за отпътуващи е разположена кафе - сладкарница. Офис за коли под наем предлага услугите си. Летището разполага с безплатен интернет и всички удобства за хората с увреждания. Паркингите са два с дълготраен и краткотраен престой и са в близост до терминалната сграда, с достатъчно паркоместа. Тарифите им са еднакви.

Достъп до и от летище Сарагоса (ZAZ)
С автобус и кола аерогара Сарагоса (ZAZ) е достъпна по магистрала А-2 и N-125. Двете се свързват с А-68, а пътя до центъра на Сарагоса е 15-20мин. Автобусът е на всеки 30 мин. и стига до ж.п. гарата и автогарата на Сарагоса, а автобусната линия е номер 501. Железопътната гара с високоскоростните си влакове извозва пътниците до желаните места. Таксиметровите коли ще намерите до вратите на залата на пристигащи. Шофьорите знаят разписанията на полетите и услужливо предлагат услугите си.

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Сарагоса

AddThis Social Bookmark Button

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВИРАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ С АВИОКОМПАНИЯ УИЗ ЕЪР

✈ Обслужването е на български език.

✈ Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✈ Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✈ Заплащането на самолетен билет става в България само по банков път в Банка ДСК или Райфайзенбанк.

✈ Не Ви е нужна дебитна или кредитна карта.

✈ Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ПРОМОЦИОНАЛНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С АВИОКОМПАНИЯ WIZZ AIR

WIZZ AIR ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ
ДЕСТИНАЦИИ НА WIZZ AIR
ПОЗВОЛЕН БАГЖ НА WIZZ AIR
WIZZ AIR АВИОКОМПАНИЯ
РЕЗЕРВАЦИИ НА ХОТЕЛИ БЪЛГАРИЯ
РЕЗЕРВАЦИИ НА ХОТЕЛИ ПО СВЕТА

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА РАЙФАЙЗЕН БАНК