САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ

Онлайн резервация на самолетен билет от Букурещ до Сарагоса (ZAZ)

Самолетни билети до и от летище Сарагоса (ZAZ)

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Сарагоса

 

Летище Сарагоса (ZAZ)
Летище Сарагоса (ZAZ)

Международното летище Сарагоса е с IATA код: ZAZ. То се намира в Североизточна Испания, в област Арагон, на брега на река Ебро. Аеропортът отстои на 10км. от град Сарагоса. Освен за пътнически полети, то се използва и от испанската армия, като военновъздушна база.

Въздушните сили на Съединените щати по време на Студената война използват съоръжението за военна база, а по-късно на същото място през 1954г. започва строежа на летище Сарагоса. Проектът включва удължаване, разширение и укрепване на бетонната писта. Строителните мероприятия завършват през 1958г. Аерогарата се използва от НАСА за аварийно кацане на космическите совалки заради дългата писта и тактическата въздушна навигация, с която разполага. За да се справи с  увеличения пътнически трафик е открит нов пътнически терминал с  футуристичен дизайн, създаващ илюзията за прозорци и вълни с огромно количество светлина.

Услуги на летище Сарагоса (ZAZ)
Услугите с които летище Сарагоса (ZAZ) посреща и изпращат своите гости са насочени за максимално задоволяване на нуждите им. За тази цел и приятния престой на аеропорта е изготвен пътеводител с информация за атракциите, голф-игрищата, за пазаруването и всеки желаещ може да се снабди с него. Информационното бюро и двата туристически офиса са на приземния етаж. Банкомата е в сградата на терминала, а магазините са в залата на заминаващи. В същата зала ще намерите две кафенета, заведение за бърза храна и магазини за списания, подаръци и местни продукти. На последния етаж на залата за отпътуващи е разположена кафе - сладкарница. Офис за коли под наем предлага услугите си. Летището разполага с безплатен интернет и всички удобства за хората с увреждания. Паркингите са два с дълготраен и краткотраен престой и са в близост до терминалната сграда, с достатъчно паркоместа. Тарифите им са еднакви.

Достъп до и от летище Сарагоса (ZAZ)
С автобус и кола аерогара Сарагоса (ZAZ) е достъпна по магистрала А-2 и N-125. Двете се свързват с А-68, а пътя до центъра на Сарагоса е 15-20мин. Автобусът е на всеки 30 мин. и стига до ж.п. гарата и автогарата на Сарагоса, а автобусната линия е номер 501. Железопътната гара с високоскоростните си влакове извозва пътниците до желаните места. Таксиметровите коли ще намерите до вратите на залата на пристигащи. Шофьорите знаят разписанията на полетите и услужливо предлагат услугите си.

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Сарагоса

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ С АВИОКОМПАНИЯ УИЗ ЕЪР

✈ Обслужването е на български език.

✈ Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✈ Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✈ Заплащането на самолетен билет става в България само по банков път в Банка ДСК или Райфайзенбанк.

✈ Не Ви е нужна дебитна или кредитна карта.

✈ Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

WIZZ AIR ДЕСТИНАЦИИ

WIZZ AIR АВИОКОМПАНИЯ

WIZZ AIR
ПОЗВОЛЕН БАГАЖ

WIZZ AIR
ПРОМОЦИИ

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА РАЙФАЙЗЕН БАНК

Wizzair - директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Варна, Бургас, Букурещ, Солун с авиокомпания Wizzair. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.wizz.air-bg.com  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.