САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ

Дестинации от и до София

https://wizz.air-bg.com/images/wizzair-destination-airports/letishte-sofia.jpeg

Дестинации от и до Варна

Дестинации от и до Бургас

https://wizz.air-bg.com/images/wizzair-destination-airports/letishte-burgas.jpg

Дестинации от и до Букурещ

Международно летище Букурещ Хенри Коанда - Отопени (OTP)

Дестинации от и до Солун

Международно летище Солун (SKG)

Дестинации

Една от най-добрите нискобюджетни авиокомпания, извършваща полети от и до България е Wizz Air. Основното, с което авиокомпанията привлича клиентите си са: евтините цени, които предлага за директни полети до много от големите европейски градове. Авиокомпания Wizzair предлага атрактивно ниски цени за самолетни билети от летищата: София (SOF), Варна (VAR) и Бургас (BOJ).

Авикомпания Wizz Air предлага също и варианти от съседните на България държави. В Румъния директни полети може да резервирате от Летище Букурещ Хенри Коанда (OTP), а в Гърция евтини нискотарифни полети има от Летище Солун (SKG).

 

ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

Wizz Air Нискобюджетна Унгарска Авиокомпания

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

WIZZ AIR ДЕСТИНАЦИИ

WIZZ AIR АВИОКОМПАНИЯ

WIZZ AIR
ПОЗВОЛЕН БАГАЖ

WIZZ AIR
ПРОМОЦИИ

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Wizzair - директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Варна, Бургас, Букурещ, Солун с авиокомпания Wizzair. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.wizz.air-bg.com  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.