ДИРЕКТНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ ОТ И ДО ПЛОВДИВ (PLOVDIV INTERNATIONAL AIRPORT)

International Airport Plovdiv (PDV)
Международно Летище Пловдив (PDV) се намира на 10 км. югоизточно от втория по големина град в България - Пловдив. Разположено е на главния път Пловдив-Асеновград. Аеропортът е познат още и под името Летище Крумово.

От и до Международно Летище Пловдив се извършват целогодишно директни полети на нискотарифни авиокомпании. През зимния период има директни чартърни полети, които обслужват българските високопланински ски курорти.

Най-добрите български зимни планински курорти са: Банско, Пампорово и Боровец. Разстоянието от Летище Пловдив са както следва: до Банско: 160км, до Пампорово: 60 км и съответно до Боровец 90 км. Разстоянието до столицата - София е само 130 км., като по магистралата тази дистанция се изминава за около час и половина.


Услуги предлагани на Международно Летище Пловдив (PDV)


Пътниците могат да ползват удобствата на кафене и заведение за бързо хранене, православен параклис и зона с безплатен интернет.

Аеропртът предлага безплатна асистенция за пътници с ограничена подвижност при качване в самолета и слизане от него, по време на полета и на летището.

Бизнес салонът на Летище Пловдив предлага 10 комфортни места за гости. Престоят е срещу заплащане, като включена консумацията на различни видове безалкохолни и алкохолни напитки. На разположение на пасажерите са налични: телефон, телевизия и безжичен интернет. Изисква се предварителна резервация 24 часа преди пристигане.


Достъп до и от Международно Летище Пловдив (PDV)

С такси: От град Пловдив до летището може да се достигне само за 20 минути с такси.

С влак: На около километър от летищния терминал се намира железопътната спирка от ЖП линията Пловдив-Асеновград.

Паркинг: Летище Пловдив има собствен паркинг за 50 автомобила и 20 автобуса.

С автобус: Летище Пловдив осигурява автобусен транспорт за пътниците на всички международни авиолинии.

Автомобили под наем: От Следните рент а кар компании може да резервирате кола, която да вземете от летището: Top Rent-a-car, Hertz, Choice Rent a car, Firefly Car Rental, Thrifty.

ЛЕТИЩЕ ПЛОВДИВ (PDV) НА КАРТАТА

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.