Онлайн резервация на самолетен билет от Букурещ до Алгеро (AHO)

Самолетни билети до и от летище Алгеро (AHO)

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Алгеро

 

Международно летище Алгеро (Alghero - Riviera del Corallo Airport) (AHO)
Международно летище Алгеро (Alghero - Riviera del Corallo Airport) (AHO)

Италианското международното летище Alghero-Fertilia е с IATA код: AHO. To се намира на 8 км от град Алгеро, в северната част на Сардиния. Аеропортът обслужва около 1 500 000 пътници годишно и е третия по натовареност обслужващ региона. Alghero-Fertilia  е другото име на летището, наречено на близкото село Fertilia.

Аерогарата в Алгеро (AHO) е открита първоначално през 1938г. като военна база. През Втората световна война е построена писта 700м. По-късно тя е удължена до 3км. и е една от най-дългите в Италия, като е и най-безопасната. Един от хангарите е превърнат в пътнически терминал през 1971 г. На територията на летището е открито първото училище за подготовка на пилоти. Дейността на училището продължава до 2003г.

Поради нарастващия трафик се изгражда нов терминал, а стария е превърнат в търговски център. От 2008г. новите зали за пристигащи и заминаващи са с площ от 14 000кв.м. и обслужват целия пътникопоток.

Услуги на летище Алгеро

Услугите с които летище Alghero (AHO) посреща и изпраща гостите си напълно задоволяват нуждите им. Те осигуряват приятен, безпроблемен и  комфортен престой на всеки посетител. Отдих преди и след полет ще намерите в пицарията, в ресторанта или в снек бара за бързо хранене. В ресторанта може да си поръчате вино и традиционна кухня. Финансовите услуги се осъществяват от банкомат.

Магазините са заредени с подаръци, книги, цигари, козметика и сладкиши. Клиентите на летище Алгеро (AHO) ползват също и услугите на туристически информационен център, на гранична полиция, на кабинет за бърза помощ и на автомат за билети за градския транспорт. За децата ще намерите детски кът. Пътниците с намалена подвижност и инвалидите ползват специални услуги при предварителна заявка. Бюро за изгубени и намерени вещи и машина за опаковане на багаж е на разположение на пътниците. Летище Алгеро (AHO) разполага с офиси за коли под наем. Паркоместата за личните автомобили са безплатни за първите 15мин. На аерогарата оперират и таксиметрови коли.

Достъп до и от летище Алгеро (AHO)

Достъпът до аеропорт Алгеро (AHO) се осъществява чрез автомагистрала SS 131 Carlo Felice и SS 291 от Сардинския транспортен оператор както и от сезонни транспортни частни компании от Каляри и Санта Тереза.

 

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Алгеро

AddThis Social Bookmark Button

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВИРАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ С АВИОКОМПАНИЯ УИЗ ЕЪР

✈ Обслужването е на български език.

✈ Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✈ Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✈ Заплащането на самолетен билет става в България само по банков път в Банка ДСК или Райфайзенбанк.

✈ Не Ви е нужна дебитна или кредитна карта.

✈ Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ПРОМОЦИОНАЛНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С АВИОКОМПАНИЯ WIZZ AIR

WIZZ AIR ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ
ДЕСТИНАЦИИ НА WIZZ AIR
ПОЗВОЛЕН БАГЖ НА WIZZ AIR
WIZZ AIR АВИОКОМПАНИЯ
РЕЗЕРВАЦИИ НА ХОТЕЛИ БЪЛГАРИЯ
РЕЗЕРВАЦИИ НА ХОТЕЛИ ПО СВЕТА

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА РАЙФАЙЗЕН БАНК