САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ

Онлайн резервация на самолетен билет от Букурещ до Алгеро (AHO)

Летище Алгеро (AHO)

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Алгеро

Международно летище Алгеро (Alghero - Riviera del Corallo Airport) (AHO)
Международно летище Алгеро (Alghero - Riviera del Corallo Airport) (AHO)

Италианското международното летище Alghero-Fertilia е с IATA код: AHO. To се намира на 8 км от град Алгеро, в северната част на Сардиния. Аеропортът обслужва около 1 500 000 пътници годишно и е третия по натовареност обслужващ региона. Alghero-Fertilia  е другото име на летището, наречено на близкото село Fertilia.

Аерогарата в Алгеро (AHO) е открита първоначално през 1938г. като военна база. През Втората световна война е построена писта 700м. По-късно тя е удължена до 3км. и е една от най-дългите в Италия, като е и най-безопасната. Един от хангарите е превърнат в пътнически терминал през 1971 г. На територията на летището е открито първото училище за подготовка на пилоти. Дейността на училището продължава до 2003г.

Поради нарастващия трафик се изгражда нов терминал, а стария е превърнат в търговски център. От 2008г. новите зали за пристигащи и заминаващи са с площ от 14 000кв.м. и обслужват целия пътникопоток.

Услуги на летище Алгеро

Услугите с които летище Alghero (AHO) посреща и изпраща гостите си напълно задоволяват нуждите им. Те осигуряват приятен, безпроблемен и  комфортен престой на всеки посетител. Отдих преди и след полет ще намерите в пицарията, в ресторанта или в снек бара за бързо хранене. В ресторанта може да си поръчате вино и традиционна кухня. Финансовите услуги се осъществяват от банкомат.

Магазините са заредени с подаръци, книги, цигари, козметика и сладкиши. Клиентите на летище Алгеро (AHO) ползват също и услугите на туристически информационен център, на гранична полиция, на кабинет за бърза помощ и на автомат за билети за градския транспорт. За децата ще намерите детски кът. Пътниците с намалена подвижност и инвалидите ползват специални услуги при предварителна заявка. Бюро за изгубени и намерени вещи и машина за опаковане на багаж е на разположение на пътниците. Летище Алгеро (AHO) разполага с офиси за коли под наем. Паркоместата за личните автомобили са безплатни за първите 15мин. На аерогарата оперират и таксиметрови коли.

Достъп до и от летище Алгеро (AHO)

Достъпът до аеропорт Алгеро (AHO) се осъществява чрез автомагистрала SS 131 Carlo Felice и SS 291 от Сардинския транспортен оператор както и от сезонни транспортни частни компании от Каляри и Санта Тереза.

 

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Алгеро

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ЧРЕЗ WIZZ.AIR-BG.COM

✈ Обслужването е на български език.

✈ Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✈ Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✈ Заплащането на самолетен билет става в България само по банков път в Банка ДСК или Райфайзенбанк.

✈ Не Ви е нужна дебитна или кредитна карта.

✈ Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Директни полети и оферти за нискотарифни самолетни билети от и до София, Варна, Бургас, Букурещ, Солун. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.wizz.air-bg.com  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.