Онлайн резервация на самолетен билет от Букурещ до Алгеро (AHO)

Самолетни билети до и от летище Алгеро (AHO)

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Алгеро

 

Международно летище Алгеро (Alghero - Riviera del Corallo Airport) (AHO)
Международно летище Алгеро (Alghero - Riviera del Corallo Airport) (AHO)

Италианското международното летище Alghero-Fertilia е с IATA код: AHO. To се намира на 8 км от град Алгеро, в северната част на Сардиния. Аеропортът обслужва около 1 500 000 пътници годишно и е третия по натовареност обслужващ региона. Alghero-Fertilia  е другото име на летището, наречено на близкото село Fertilia.

Аерогарата в Алгеро (AHO) е открита първоначално през 1938г. като военна база. През Втората световна война е построена писта 700м. По-късно тя е удължена до 3км. и е една от най-дългите в Италия, като е и най-безопасната. Един от хангарите е превърнат в пътнически терминал през 1971 г. На територията на летището е открито първото училище за подготовка на пилоти. Дейността на училището продължава до 2003г.

Поради нарастващия трафик се изгражда нов терминал, а стария е превърнат в търговски център. От 2008г. новите зали за пристигащи и заминаващи са с площ от 14 000кв.м. и обслужват целия пътникопоток.

Услуги на летище Алгеро

Услугите с които летище Alghero (AHO) посреща и изпраща гостите си напълно задоволяват нуждите им. Те осигуряват приятен, безпроблемен и  комфортен престой на всеки посетител. Отдих преди и след полет ще намерите в пицарията, в ресторанта или в снек бара за бързо хранене. В ресторанта може да си поръчате вино и традиционна кухня. Финансовите услуги се осъществяват от банкомат.

Магазините са заредени с подаръци, книги, цигари, козметика и сладкиши. Клиентите на летище Алгеро (AHO) ползват също и услугите на туристически информационен център, на гранична полиция, на кабинет за бърза помощ и на автомат за билети за градския транспорт. За децата ще намерите детски кът. Пътниците с намалена подвижност и инвалидите ползват специални услуги при предварителна заявка. Бюро за изгубени и намерени вещи и машина за опаковане на багаж е на разположение на пътниците. Летище Алгеро (AHO) разполага с офиси за коли под наем. Паркоместата за личните автомобили са безплатни за първите 15мин. На аерогарата оперират и таксиметрови коли.

Достъп до и от летище Алгеро (AHO)

Достъпът до аеропорт Алгеро (AHO) се осъществява чрез автомагистрала SS 131 Carlo Felice и SS 291 от Сардинския транспортен оператор както и от сезонни транспортни частни компании от Каляри и Санта Тереза.

 

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Алгеро

AddThis Social Bookmark Button

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВИРАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ С АВИОКОМПАНИЯ УИЗ ЕЪР
ЧРЕЗ ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ

✈ Обслужването е на български език.

✈ Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✈ Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✈ Заплащането на самолетен билет става в България само по банков път в Банка ДСК или Райфайзенбанк.

✈ Не Ви е нужна дебитна или кредитна карта.

✈ Бордните Ви карти се издават от нас безплатно и се изпращат на е-мейл.

ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ПРОМОЦИОНАЛНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С АВИОКОМПАНИЯ WIZZ AIR

WIZZ AIR ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ
ДЕСТИНАЦИИ НА WIZZ AIR
ПОЗВОЛЕН БАГЖ НА WIZZ AIR
WIZZ AIR АВИОКОМПАНИЯ
РЕЗЕРВАЦИИ НА ХОТЕЛИ БЪЛГАРИЯ
РЕЗЕРВАЦИИ НА ХОТЕЛИ ПО СВЕТА