САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ

Онлайн резервация на самолетен билет от Букурещ до Париж Бoве (BVA)

Летище Париж Бове (BVA)

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Париж Бoве

Международно летище Париж Бoве Тиле (BVA)
Международно летище Париж Бoве Тиле (BVA)

Летище Париж Бoве Тиле (Beauvais Tille) е френско летище, обслужващо областта на град Бове, а също и полетите на нискотарифни авиокомпании до Париж. летището се намира на 85 км от Париж. Летището е построено през 30-те години на XX в., като през 1940 г. е превзето от германците в битката за Франция. От 1944 г. служи за база на американските военновъздушни сили, след това има планове да е аварийна авиобаза на НАТО. През 1956 г. е отнво гражданско летище.

След 2005 г. летище Париж Бове е изцяло реновирано, като през 2012 г. на летището са обслужени повече от 3 млн. пътници. Има два терминала, като пътниците със самолетни билети от и до София на Wizzair се обслужват на Т1.

Транспорт до града

С автобус: Спирката на автобусите се пада вдясно от изхода на Т1 и вляво от Т2. От летището до Париж има автобуси, които отиват до Порт Мело при Конгресната палата – на около километър западно от Триумфалната арка. Пътуването е около час и 15 минути, а цената на билета е 15 евро. Има автобуси и до Бове, като с линия 12 можете да отидете до Кметството, а с Airport Shuttle спирките след летището са Градския парк – Меларт – Катедралата – Кметството – ЖП гарата (Gare SNCF) – Кенеди – Декарт – Дели – Сен Жермен – Елиспас – Летището.

С влак: ЖП гарата на Бове е на около 4 км от летището (до нея се движи автобус) и оттам можете да вземете влак до Париж (за 12 евро) или Амиен.

С автомобил: От Париж за летище Бове Тиле трябва да се отправите по магистрала А16/ Е401 в посока Амиен/ Буве. От изход №15 (Beauvais-Nord) продължавате по D901, а след това по път №1 в посока Амиен. Ще влезете в Тиле, като следвате табелите AEROPORT.

С такси: От Бове до летището през деня (от 7 до 19 ч.) цената е около 13 евро, а през нощта 16 евро, независимо от броя пътници и багажа с тях. От Париж до летището е 100-120 евро денем и 140-160 нощно време.

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Париж Бoве


ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ЧРЕЗ WIZZ.AIR-BG.COM

✈ Обслужването е на български език.

✈ Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✈ Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✈ Заплащането на самолетен билет става в България само по банков път в Банка ДСК или Райфайзенбанк.

✈ Не Ви е нужна дебитна или кредитна карта.

✈ Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Директни полети и оферти за нискотарифни самолетни билети от и до София, Варна, Бургас, Букурещ, Солун. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.wizz.air-bg.com  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.