САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ

Онлайн резервация на самолетен билет от Букурещ до Катаня (CTA)

Самолетни билети до и от летище Катаня (CTA)

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Катаня

Летище Катаня
Летище Катаня

Аеропорт Винченцо Белини или още Катания Фонтанароса (Catania Fontanarossa) е международното летище на Катания. Летището има IATA код: CTA. Градът е втори по големина на остров Сицилия (Италия). Катаня е родния град  на композитора Винченцо Белини, чийто име носи и летището.

Първата аерогара датира от 1924г. Във военните години се използва като военно летище от армията на САЩ, а след това се ползва като гражданско. За тази цел са подменени старите съоръжения, построен е нов терминал с 22 гейта и 6 товарни моста. Новата инфраструктура, включваща панорамен ресторант, подобрени писти и нови обслужващи офиси гарантират отлично обслужване на пътниците, посетили летище Катания Фонтанароса (CTA). Летището е шесто по натовареност в Италия и най-натоварено в Сицилия.

Услуги на летище Катаня (CTA)
Услугите, с които летището посреща и изпраща своите гости са в посока за максимално задоволяване на нуждите им. Туристическо и информационно бюро отговаря на всички въпроси на пътниците, а финансовите услуги се осъществяват от банкомат и банка. Магазини, включително и безмитен, за подаръци и сувенири са на разположение на  пътуващите. Заведенията за храна: ресторант, бар и кафене се грижат за приятния престой до изчакване на следващия полет. Летище Катания (CTA) разполага с офиси за наемане на коли под наем, таксиметрова служба, безжичен интернет. Хората с увреждания получават специални услуги при предварителна заявка. Срещу терминалната сграда е паркинга за дълготраен и краткотраен престой.

Транспорт до и от летище Винченцо Белини или още Катания Фонтанароса  (CTA)
Магистрала А19 е в близост до летището и свързва Катания с Палермо. До железопътната гара пътуват автобуси на всеки 20мин., такситата са също налични.

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Катаня

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ С АВИОКОМПАНИЯ УИЗ ЕЪР

✈ Обслужването е на български език.

✈ Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✈ Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✈ Заплащането на самолетен билет става в България само по банков път в Банка ДСК или Райфайзенбанк.

✈ Не Ви е нужна дебитна или кредитна карта.

✈ Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

WIZZ AIR ДЕСТИНАЦИИ

WIZZ AIR АВИОКОМПАНИЯ

WIZZ AIR
ПОЗВОЛЕН БАГАЖ

WIZZ AIR
ПРОМОЦИИ

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА РАЙФАЙЗЕН БАНК

Wizzair - директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Варна, Бургас, Букурещ, Солун с авиокомпания Wizzair. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.wizz.air-bg.com  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.