Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Тенерифе Юг

 

Летище Тенерифе Юг (TFS)
Летище Тенерифе Юг / Тенерифе Сур / Тенерифе Рейна София (TFS)

Испанското летище Тенерифе Сур е с IATA код: TFS. Летището е открито през 1978г. Познато е още под името Рейна София или още като Тенерифе Юг. То е една от двете аерогари обслужващи най-големия от Канарските острови Тенерифе. Намира се в община Granadilla de Abona. Летището обслужва полетите до континентална Испания и дестинациите в Европа. Само 60км. делят аеропорта от Санта Крус -столицата на Тенерифе. Дестинацията привлича хилядите туристи с очарователна плажна ивица, която влиза в топ класацията сред 10-те най-красиви плажни ивици в света. Заради бързото си обслужване аеропортът има добра репутация.

Летище Тенерифе (TFS) има един триетажен пътнически терминал. На основния етаж са всички чек-ин и обслужващи гишета, зони на пристигащи, заминаващи и помещенията за багаж. На летището има 34 гейта в зоната на заминаване. На втория етаж са офисите и транзитните коридори.  

Услуги на летище Тенерифе Рейна София (TFS)

Услугите, с които аерогара Тенерифе Рейна София (TFS) посреща и изпраща гостите си са насочени към максималното им задоволяване. Банка и обменно бюро се грижат за финансовите въпроси. В заведенията за хранене ще получите разнообразие от ястия, закуски, а  магазините са заредени с подаръци и сладкиши. В главния салон за пазаруване се намират кафене Insula Cafe, а в зоната на пристигащи кафене Cafe Ritazza. Летище Тенерифе разполага с офис за коли под наем и всички услуги за хората с увреждания при предварителна заявка.  Паркингът с краткотраен и дълготраен престой предлага услугите си, като престоя до половин час е безплатен.

Достъп до и от летище Тенерифе Рейна София (TFS)

Достъпът до и от летище Тенерифе Сур (TFS) е с коли, таксита и автобуси, ползващи магистрала TF1. Автобусите TITSA превозват туристите до всички части на острова, като този превоз е най-евтин. Стигат до Плая де лас Америкас - дестинация популярна с нощния си живот. Градските автобуси с маршрут 111 возят до столицата Санта Крус. Достъпът до летище Тенерифе Рейна София се осъществява още и с таксита и с коли под наем.

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Тенерифе Юг

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ЧРЕЗ НАШИЯ САЙТ

✅Обслужването е на български език.

✅Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✅Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✅Заплащането на самолетен билет става в България по банков път в Банка ДСК.

✅Приемаме заплащане с дебитна или кредитна карта.

✅Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.