САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ

Онлайн резервация на самолетен билет от Букурещ до Тенерифе Юг (TFS)

Летище Тенерифе Юг (TFS)

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Тенерифе Юг

 

Летище Тенерифе Юг (TFS)
Летище Тенерифе Юг / Тенерифе Сур / Тенерифе Рейна София (TFS)

Испанското летище Тенерифе Сур е с IATA код: TFS. Летището е открито през 1978г. Познато е още под името Рейна София или още като Тенерифе Юг. То е една от двете аерогари обслужващи най-големия от Канарските острови Тенерифе. Намира се в община Granadilla de Abona. Летището обслужва полетите до континентална Испания и дестинациите в Европа. Само 60км. делят аеропорта от Санта Крус -столицата на Тенерифе. Дестинацията привлича хилядите туристи с очарователна плажна ивица, която влиза в топ класацията сред 10-те най-красиви плажни ивици в света. Заради бързото си обслужване аеропортът има добра репутация.

Летище Тенерифе (TFS) има един триетажен пътнически терминал. На основния етаж са всички чек-ин и обслужващи гишета, зони на пристигащи, заминаващи и помещенията за багаж. На летището има 34 гейта в зоната на заминаване. На втория етаж са офисите и транзитните коридори.  

Услуги на летище Тенерифе Рейна София (TFS)

Услугите, с които аерогара Тенерифе Рейна София (TFS) посреща и изпраща гостите си са насочени към максималното им задоволяване. Банка и обменно бюро се грижат за финансовите въпроси. В заведенията за хранене ще получите разнообразие от ястия, закуски, а  магазините са заредени с подаръци и сладкиши. В главния салон за пазаруване се намират кафене Insula Cafe, а в зоната на пристигащи кафене Cafe Ritazza. Летище Тенерифе разполага с офис за коли под наем и всички услуги за хората с увреждания при предварителна заявка.  Паркингът с краткотраен и дълготраен престой предлага услугите си, като престоя до половин час е безплатен.

Достъп до и от летище Тенерифе Рейна София (TFS)

Достъпът до и от летище Тенерифе Сур (TFS) е с коли, таксита и автобуси, ползващи магистрала TF1. Автобусите TITSA превозват туристите до всички части на острова, като този превоз е най-евтин. Стигат до Плая де лас Америкас - дестинация популярна с нощния си живот. Градските автобуси с маршрут 111 возят до столицата Санта Крус. Достъпът до летище Тенерифе Рейна София се осъществява още и с таксита и с коли под наем.

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Тенерифе Юг

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ЧРЕЗ WIZZ.AIR-BG.COM

✈ Обслужването е на български език.

✈ Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✈ Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✈ Заплащането на самолетен билет става в България само по банков път в Банка ДСК или Райфайзенбанк.

✈ Не Ви е нужна дебитна или кредитна карта.

✈ Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Директни полети и оферти за нискотарифни самолетни билети от и до София, Варна, Бургас, Букурещ, Солун. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.wizz.air-bg.com  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.