САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ

Онлайн резервация на самолетен билет от Букурещ до Лондон Гетуик (LGW)

Самолетни билети до и от летище Лондон Гетуик (LGW)

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Лондон Гетуик

Международно Летище Лондон Гетуик се изписва на английски по следния начин: London Gatwick Airport. Летището е с IATA код: LGW. То едно от най-популярните за всички туристи от цял свят, които пристигат във  Великобритания. Първоначално е разполагало с една единствена малка писта, но с нарастване на трафика на пътуванията се разраства толкова много, че в наши дни Летище Лондон Гетуик (LGW) е второто по големина летище във Великобритания след Mеждународно Летище Хийтроу (LHR).

Услуги на Международно Летище Гетуик (LGW)
Терминалите на Международно Летище Гетуик (LGW) са два: Северен и Южен. Северния и южния терминал са свързани с автоматизирана система за превоз на пътници, от типа на еднорелсов влак, като разстоянието е около 1 километър. Най-последните подобрения на аеропорта превърнаха летище Гетуик в едно модерно съоръжение, разполагащо с богата гама от места за хранене, пазаруване на безмитни стоки, банки, бюра за обмяна на валута, бизнес салони и места за почивка, а също така и перфектен обществен транспорт, помагащ на всички пътуващи. Тук изобщо няма да ви е скучно, докато изчаквате полета си. На летището има безплатен интернет за 90 минути.

Превоз до и от Международно Летище Гетуик (LGW)

С влак
Гетуик Експрес е един от най-бързите и лесни начини да достигнете центъра на Лондон. Продължителността на пътуването е само 30 минути и е на почти на всеки 15 минути. Може да ползвате Гетуик Експрес от гарата на летището от Южния Терминал.
 
С автобус
Най-евтиния вариант са автобусите, които тръгват и от двата терминала на всеки 15 минути и така след около 90 минутно пътуване ще се озовете на Виктория Стейшън.
 
С такси
Естестено има и таксита, в които ще се чувствате комфортно и ще бъдете заведени на точния адрес, посочен от Вас. Персоналното Ви пътуване ще бъде доста приятно, но незабравяйте, че те ще Ви излезне доста скъпо, дори и да сте 4 пасажера.

С кола под наем
И на двата терминала може да вземете автомобил под наем от повечето познати брандове, предлагащи тези услуги. Още веднъж да напомним, че автомобилите във Великобритания се движат в лявата лента за движение, т.е. противоположно, на това с което сме свикнали в България.

 

Международно летище Лондон Гетуик (LGW)
Международно летище Лондон Гетуик (LGW)

 

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Лондон Гетуик

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ С АВИОКОМПАНИЯ УИЗ ЕЪР

✈ Обслужването е на български език.

✈ Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✈ Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✈ Заплащането на самолетен билет става в България само по банков път в Банка ДСК или Райфайзенбанк.

✈ Не Ви е нужна дебитна или кредитна карта.

✈ Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

WIZZ AIR ДЕСТИНАЦИИ

WIZZ AIR АВИОКОМПАНИЯ

WIZZ AIR
ПОЗВОЛЕН БАГАЖ

WIZZ AIR
ПРОМОЦИИ

ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА РАЙФАЙЗЕН БАНК

Wizzair - директни полети и оферти за самолетни билети от и до София, Варна, Бургас, Букурещ, Солун с авиокомпания Wizzair. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.wizz.air-bg.com  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.