САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ

Онлайн резервация на самолетен билет от Букурещ до Лондон Гетуик (LGW)

Летище Лондон Гетуик (LGW)

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Лондон Гетуик

 

Международно летище Лондон Гетуик (LGW)
Международно летище Лондон Гетуик (LGW)

Международно Летище Лондон Гетуик се изписва на английски по следния начин: London Gatwick Airport. Летището е с IATA код: LGW. То едно от най-популярните за всички туристи от цял свят, които пристигат във  Великобритания. Първоначално е разполагало с една единствена малка писта, но с нарастване на трафика на пътуванията се разраства толкова много, че в наши дни Летище Лондон Гетуик (LGW) е второто по големина летище във Великобритания след Mеждународно Летище Хийтроу (LHR).

Услуги на Международно Летище Гетуик (LGW)
Терминалите на Международно Летище Гетуик (LGW) са два: Северен и Южен. Северния и южния терминал са свързани с автоматизирана система за превоз на пътници, от типа на еднорелсов влак, като разстоянието е около 1 километър. Най-последните подобрения на аеропорта превърнаха летище Гетуик в едно модерно съоръжение, разполагащо с богата гама от места за хранене, пазаруване на безмитни стоки, банки, бюра за обмяна на валута, бизнес салони и места за почивка, а също така и перфектен обществен транспорт, помагащ на всички пътуващи. Тук изобщо няма да ви е скучно, докато изчаквате полета си. На летището има безплатен интернет за 90 минути.

Превоз до и от Международно Летище Гетуик (LGW)

С влак
Гетуик Експрес е един от най-бързите и лесни начини да достигнете центъра на Лондон. Продължителността на пътуването е само 30 минути и е на почти на всеки 15 минути. Може да ползвате Гетуик Експрес от гарата на летището от Южния Терминал.
 
С автобус
Най-евтиния вариант са автобусите, които тръгват и от двата терминала на всеки 15 минути и така след около 90 минутно пътуване ще се озовете на Виктория Стейшън.
 
С такси
Естестено има и таксита, в които ще се чувствате комфортно и ще бъдете заведени на точния адрес, посочен от Вас. Персоналното Ви пътуване ще бъде доста приятно, но незабравяйте, че те ще Ви излезне доста скъпо, дори и да сте 4 пасажера.

С кола под наем
И на двата терминала може да вземете автомобил под наем от повечето познати брандове, предлагащи тези услуги. Още веднъж да напомним, че автомобилите във Великобритания се движат в лявата лента за движение, т.е. противоположно, на това с което сме свикнали в България.

 

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Лондон Гетуик

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ЧРЕЗ WIZZ.AIR-BG.COM

✈ Обслужването е на български език.

✈ Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✈ Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✈ Заплащането на самолетен билет става в България само по банков път в Банка ДСК или Райфайзенбанк.

✈ Не Ви е нужна дебитна или кредитна карта.

✈ Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Директни полети и оферти за нискотарифни самолетни билети от и до София, Варна, Бургас, Букурещ, Солун. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.wizz.air-bg.com  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.