САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ

Онлайн резервация на самолетен билет от Букурещ до Валенсия Манисес (VLC)

Летище Валенсия Манисес (VLC)

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Валенсия Манисес

Летище Валенсия Манисес (VLC)Летище Валенсия Манисес (VLC)

Летището във Валенсия Манисес се намира на 9 км западно от Валенсия. Летището обслужва района на едноименния средиземноморски град на източното крайбрежие на Иберийския полуостров. Това е 8-мото по големина летище в Испания по брой пътници.

Официалното откриване на летището е в далечната 1933 г. В наше време най-значителното нововъведение на аерогарата е покриването на единствения терминал със соларни панели. През 2007 г. към него е построен и подтерминал, който обслужва регионалните авиокопревозвачи. Обслужените пътници през 2012 г. са почти 5 млн. души. От летище Валенсия Манисес може да се направят връзки до около 15 страни в Европа. То се състои от един терминал и две писти.

Услуги на летище Валенсия Манисес
На летището Може има 4 кафенета и няколкото ресторанта. Магазините са шест, в това число и безмитен, както и аптека. Не се предлага възможност за съхранение на багаж. Летището предлага две зали за срещи -  едната с капацитет 80 души, и втора – по малка, които се намират един до друг. Освен това авиокомпания Iberia има собствен салон. Летището не е изцяло пригодено за хора с увреждания, но има специални асансьори, рампи и стаи за отдих. На основното ниво се намира медицинският център. На първото ниво - сектор Заминаващи полети може да намерите банкомати и бюро за обмяна на валута, а на третия етаж има параклис.

Транспорт до града
С кола: Летището се намира до магистрала A3, която свързва Валенсия и Мадрид, близо е също и до А7, по която може да стигнете до Барселона и Франция. Валенсия е свързана с А3 чрез път  N-335. Ако възнамерявате да наемете кола, в залата на пристигащите (в основното ниво) ще намерите гишета на пет компании - Avis, Centauro, Europa Rent-a-Car, Europacar и Hertz.

С такси: Стоянката на такситата е пред изхода на залата за пристигащи.

С метро: Летището във Валенсия няма връзка с влак, но пък между центъра на Валенсия и самото летище има удобна и честа връзка с метро (линии 3 и 5). Времето за пътуване до центъра е 15 мин, а самото метро продължава до ж.п. гарата и пристанището след това.

С автобус: Автобусните линии от и до летището са две:
- AeroBus се движи от летището до центъра на Валенсия на всеки 20 минути между  6:00 и 22:00 часа, като пътуването продължава около 20 минути.
- MetroBus също свързва града с летището, но има повече спирки по пътя и стига до Валенсия за около 45 минути.

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Валенсия Манисес

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ЧРЕЗ WIZZ.AIR-BG.COM

✈ Обслужването е на български език.

✈ Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✈ Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✈ Заплащането на самолетен билет става в България само по банков път в Банка ДСК или Райфайзенбанк.

✈ Не Ви е нужна дебитна или кредитна карта.

✈ Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Директни полети и оферти за нискотарифни самолетни билети от и до София, Варна, Бургас, Букурещ, Солун. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.wizz.air-bg.com  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.