Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Мадрид Барахас

Международно Летище Мадрид Барахас (MAD)
Международно Летище Мадрид Барахас (MAD)

Международно Летище Барахас в Мадрид е основното летище в града. То се нарежда на 4-то място по голимина в Европа и на 11-то място в света. Открито е през 1928 година, като се превръща през в един от най-важните авиоцентрове в Европа. Летището се намира на 9км от Мадрид и на 13км. от финансовия център на Мадрид.

Услуги на летище Мадрид Барахас

Летище Барахас, разполага с 4 терминала, на които оперират различни авиокампании. Терминал 4 е най-новия и модерен, като впечатлява с архитектура, дизайн и функционалност. Представлява главна сграда и сателирна сграда, намираща се на около 2.5 км., свързани с влакче. Новият терминал е конструиран с идеята да усигури на пътниците глатко начало на пътуването. Терминала се използва предимно от Iberia Air и останалите членове на алианса Oneworld. Терминалите 1,2 и 3 са дом на алиансите SkyTeam и Star Alliance. Летището разполага с 4 писти, които позволяват 120 излитания или кацания на час - по едно на всеки 30 секунди.

Транспорт до града

Тъй като е разположено много близо до центъра на Мадрид, предвижването от и до летището е максимално лесно и бързо. На разположение на пътниците са метро, автобуси и таксита.

Метро: Най-удобният вариант е метрото, което свързва терминалите с центъра на града, посредством метро линия 8, за по-малко от 25 минути. Първото влакче от центъра за летището е в 6:05 сутринта и пристига около 6:30 до Терминали 1,2 и 3 и около 6:40 е на Терминал 4.

Автобус: Друга опция са ЕМТ автобусите, които правят удобна връзката между летището и главната ЖП гара на Мадрид. За целта ви е необходим автобус номер 200. Ако желаете да се озовете директно в центъра автобус N4 ще ви отведе на Plaza Cibeles.

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Мадрид Барахас


ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ЧРЕЗ WIZZ.AIR-BG.COM

✅Обслужването е на български език.

✅Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✅Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✅Заплащането на самолетен билет става в България по банков път в Банка ДСК.

✅Приемаме заплащане с дебитна или кредитна карта.

✅Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.