Алгеро е много красив пристанищен град, който се намира на западното крайбрежие на остров Сардиния в Италия. Алгеро (Alghero) е известен туристически курорт със съвременен пристанищен и търговски център.

Градът е запазил традиционната атмосфера на стария квартал, ограден с крепостни стени, които пазят тайните му и до днес. Виещите се тесните улички на Алгеро винаги ви отвеждат до морето. Разходете се в приятната атмосфера на стария град и разгледайте китните магазинчета, а след това си починете в някое от очарователни кафенета.

Поради продължителното испанско влияние, дори в езика може да се намери прилика с испанския език. Градът е известен още като малката Барселона или също така Барселонета. За търсачите на уникални фотографии и приключения ви препоръчване да направите едно живописно пътувания с лодка на север от града, където се простират красиви плажове съчетани с живописни пещери.

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.