Вроцлав (Wroclaw) е град в Югозападна Полша. Както и други европейски градове и Вроцлав също има нова и стара част.

Разбира се, че старата част е изпълнена с много интересна архитектура и паметници, които си заслужава да бъдат разгледани. Вроцлав е изключително красив град. Ще бъдете запленени от неповторимата му архитектура, която се допълва от лабиринти от острови и много романтични мостове, намиращи се по течението на река Одра. Полският град, предлага възможност за допир с историята, а също така с кокетни кафенета, ресторанти предлагащи местни специалитети и красиви хотели.

Посетете остров Тумски, където се намира най-важната християнска сграда, а именно катедралата на "Свети Йоан Кръстител".

Когато се разхождате из Вроцлав, със сигурност ще попаднете на някое от всичките 300 джуджета (гнома). Те са били поставени от движението "Оранжева Алтернатива" в периода, когато Полша е била в Съветския съюз. Това е било вид тиха съпротива срещу тоталитарния режим. Джуджетата стават символ на свободата в града.

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.