Берлин (Berlin) е столицата и една от 16-те провинции на Германия. Градът е съвкупност от исторически събития премесени със съвременната арт среда, доста музей и интересна архитектура. Градът е популярен с фестивалите, изложенията и с авангардното изкуство.

Ето някои от най-значимите забележителности, които си заслужава да посетите: Бранденбургската врата, Райхстага, замъкът Шарлотенбург. Посетете емблематичните забележителности в града, но също така прекарайте и малко време в разходки из малките арт и модни магазинчета. За любителите на веселието препоръчваме да се отдадете в изследване на местната кафе и бирена сцена. В Берлин винаги може да бъдете вдъхновени да опитате нещо непознато и интересно.

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.