Брюксел (Bruxelles на френски и Brüssel на фламандски) е сърцето на Европейския съюз и столица на Белгия. Това красиво бижу ще ви плени с  изящна архитектура, богато културно и художествено майсторство и вкусна кухня с разнообразие от традиционни ястия.

Препоръчваме Ви да посетите някои от следните забележителности на Брюксел: Grand Place/Grote Markt (Главния площад), Белгийския кралски музей за изящни изкуства, Aфриканския музей, Кралския дворец на Брюксел, Атомуима, Статуята на пикаещото момче, Европейския парламент, Мини Европа, Музея на бирата Gueuze, Музея на какаото и шоколада и Националната базилика на Светото сърце.

След толкова много атракции в Брюксел ще се нуждаете от заслужена почивка и дегустация на местната храна. Ресторантите и заведенията в Брюксел са отражение на срещата между старите традиции и международния вкус. Белгия е една от най-популярните дестинации за любителите на бира. Тук ще са ви необходими няколко дни, за да тествате всички възможни видове. Ако сте почитатели на сладките неща, то непременно опитайте различните видове шоколад, а също така и топлите, прясно изпечени гофрети с различни гарнитури.

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.