Бари (Bari) е пристанищен град и столица на район Пулия в Южна Италия. Стария град на Бари е приказно место, а снимките ви от тук ще бъдат много красиви, гарантиращи множество харесвания. Уличките тук са тесни и се пресичат под всякакви ъгли.

Дестинацията е изпълнена с романтика. Докато се разхождате измежду ярко боядисаните сгради, почити може да докоснете с глава прането, което виси над вас. В стария град на Бари ще усетите кипящия нощен живот изпълнен с многото заведения и млади хора.

Ето и някои от най-атрактивните забележителности на град Бари: базиликата Свети Никола, катедралата на Бари - Cathedral of St. Sabinus, сградата на операта - Petruzzelli Theatre, руската църква и ботаническата университетска градина.

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.