Дортмунд (Dortmund) e най-големият град във Вестфалия. Намира се на изток от брега на реката Рур. Градът е известен с производството на въглища и стомана в Германия.

Това наследство е представено в много от музеите и атракциите на Дортмунд. Туристите са привлечени от отворените пространства и паркове. Половината от града е покрит от залесени площи, ферми и паркове, както и многото водни пътища.

Дортмунд предлага най-многото площади предназначени за пешеходци на квадратен километър в Германия. Препоръчваме Ви да си направите няколко хубави пешеходни разходки, като  се насладите на красивата му природа

Градът е много популярен с известният си футболен отбор Борусия Дортмунд, който е основан през далечната 1909г. Борусия Дортмунд е едни от най-успешните клубове в Европа и притежава най-големият стадион на континента.

Ето още един кратък списък със забележителности в Дортмунд: църквата Св. Рейнълд, стария пазар и старото кметство, каменовъглена мина Цоллерен, парк Вестфален, дортмундското U и депото (бивша фабрика която днес е превърната в артцентър), транспортния музей в гара Мускамп, старата сграда на пристанището, заедно с прилежащия и музей, къща Делвиг, музея на Орловата кула.

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.