Това е схема на местата в самолет Airbus A321. При направата на резервация автоматично Ви се разпределя някое свободно място на случаен признак в салона на самолета. Ако желаете седалката Ви да е до прозореца, пътеката или на друго желано от Вас место, то трябва да заплатите такса. Цената за вскяко едно место, за всяка дестинация и период на пътуване са различни. Моля свържете с наш консултант за повече информация.

Места А и F
Местата, които се намират до прозореца са отбелязани с букви: А и F (подходящи са любители и професионалисти фотографи или просто, ако желаете да се наслаждавате на гледките)

Места B и E 
Местата отбелязани с букви: B и E са средните седалки. Пътниците седящи на места B и E ще имат по един съсед от всяка страна.

Места C и D 
Местата, които се намират до пътеката са отбелязани с букви: C и D (подходящи са за пътници, които по-често искат да стават за да се раздвижат или по-често да ползват тоалетната)

В предната част на салона на самолета се намират места, които ще Ви позволяват да бъдете сред първите излезли след приземяването. Това може да Ви помогне, ако бързате за да хванете следващ вид транспорт, като автобус, влак и др.

Местата с допълнително пространство за краката имат повече място пред себе си и се намират на реда с аварийни изходи. От съображения за сигурност и безопасност пътници, които са на по-малко от 18 години, имат наднормено тегло или специални нужди, бременни пътнички и такива, пътуващи с деца (на по-малко от 2 години) не могат да пътуват на тези специални места

За да закупите място с допълнително пространство за краката или в предната част на самолета, трябва да сте на поне 18 години и да имате основни познания по английски език.
Трябва да сте физически здрав и в състояние за да може да отворите изхода над крилото в случай на аварийна ситуация.
Трябва да се считате за способен да извършите гореописаното, като ще получите указания за ръчното боравене с изхода над крилото от кабинния екипаж.
Ръчният Ви багаж ще трябва да бъде поставен в горното отделение за багаж при излитане и приземяване.

Авиокомпанията си запазва правото да променя местата на пътниците от съображения за безопасност. В случай на промяна на резервацията Ви е възможно вече избраното от Вас място да не е налично в новия полет.

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.