Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Катовице

Международно летище Катовице (KTW)
Международно летище Катовице (KTW)

Международно летище Катовице (Katowice) е с IATA код: KTW. Летището е разположено в Пържовице (Pyrzowice) на 30 км северно от центъра на полския град Катовице. Това е третото летище в Полша по брой на пътническия трафик. Летището играе роля на важна база за самолетите на LOT Polish Airlines, Enter Air, Small Planet Airlines и нискобюджетната авиокомпания Wizzair. Капацитетът му позволява обслужването на 3,6 млн. пътници годишно, като те се посрещат на два пътнически терминала – Терминал А, на който се обслужват пътници от полети извън шенгенското пространство, и по-големият Терминал В, отворил врати през 2007 г., за полети в Шенген.

На летището пътниците могат да използват услугите на информационно бюро, което се намира на приземния етаж на Терминал А. На първия етаж в сградата на Терминал А ще намерите обменно бюро. В залата за заминаващи на Терминал А има два безмитни магазина. На Терминал В ще намерите магазини за сувенири, парфюми, вестници, списания и др. На терминали А и В има ресторанти, кафенета и заведения за бързо хранене. На летището ще намерите компютърни терминали с интернет. Летището предлага ускуги за хора с увреждания, като е предварително трябва да заявите от какво ще имате нужда. Междунарорно летище Катовице (Katowice) разполага още с: Пощенски офис, аптека, стаи за родители с малки деца, фризьор и др.

През летня сезон авиокомпания Wizz Air изпълнява директни полети от Бургас до Катовице, като продължителността на пътуването е около 1 час и 55 минути.

Транспорт от и до летището

С автобус: От и до летището има четири автобуса с крайна спирка Катовице. През един час пред терминала спира автобусът до централната жп гара в града. Отделно има и автобуси до Краков, Ченстохова и други полски градове, както и маршрутки до различни други дестинации.

С такси: Услугите на таксиметровите компании ще намерите пред изходите от терминали А и В.

Кола под наем: Офиси за автомобили под наем има и на двата терминала. Можете да изберете между множество компании за коли под наем.

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Катовице

Полетно разписание от Бургас (BOJ) до Катовице (KTW)


Директни полети от Бургас до Катовице

От Летище Бургас (Burgas Airport) до Летище Катовице (Katowice Airport) се изпълняват нискотарифни директни полети.

Продължителност на полет от Бургас до Катовице
Комфортното пътуване от Бургас до Катовице е с продължителност 1 час и 55 минути.

Модели самолети за изпълняване на полета
Полетите от Бургас (BOJ) до Катовице (KTW) на нискобюджетния превозвач се обслужват със самолети Airbus A320 и Airbus A321.

Тук Ви представяме полетното разписание от Бургас (BOJ) до Катовице (KTW).

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ЧРЕЗ НАШИЯ САЙТ

✅Обслужването е на български език.

✅Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✅Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✅Заплащането на самолетен билет става в България по банков път в Банка ДСК.

✅Приемаме заплащане с дебитна или кредитна карта.

✅Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.