САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ

Онлайн резервация на самолетен билет Бургас (BOJ) - Катовице (KTW)

Летище Катовице (KTW)

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Катовице

Международно летище Катовице (KTW)
Международно летище Катовице (KTW)

Международно летище Катовице (Katowice) е с IATA код: KTW. Летището е разположено в Пържовице (Pyrzowice) на 30 км северно от центъра на полския град Катовице. Това е третото летище в Полша по брой на пътническия трафик. Летището играе роля на важна база за самолетите на LOT Polish Airlines, Enter Air, Small Planet Airlines и нискобюджетната авиокомпания Wizzair. Капацитетът му позволява обслужването на 3,6 млн. пътници годишно, като те се посрещат на два пътнически терминала – Терминал А, на който се обслужват пътници от полети извън шенгенското пространство, и по-големият Терминал В, отворил врати през 2007 г., за полети в Шенген.

На летището пътниците могат да използват услугите на информационно бюро, което се намира на приземния етаж на Терминал А. На първия етаж в сградата на Терминал А ще намерите обменно бюро. В залата за заминаващи на Терминал А има два безмитни магазина. На Терминал В ще намерите магазини за сувенири, парфюми, вестници, списания и др. На терминали А и В има ресторанти, кафенета и заведения за бързо хранене. На летището ще намерите компютърни терминали с интернет. Летището предлага ускуги за хора с увреждания, като е предварително трябва да заявите от какво ще имате нужда. Междунарорно летище Катовице (Katowice) разполага още с: Пощенски офис, аптека, стаи за родители с малки деца, фризьор и др.

През летня сезон авиокомпания Wizz Air изпълнява директни полети от Бургас до Катовице, като продължителността на пътуването е около 1 час и 55 минути.

Транспорт от и до летището

С автобус: От и до летището има четири автобуса с крайна спирка Катовице. През един час пред терминала спира автобусът до централната жп гара в града. Отделно има и автобуси до Краков, Ченстохова и други полски градове, както и маршрутки до различни други дестинации.

С такси: Услугите на таксиметровите компании ще намерите пред изходите от терминали А и В.

Кола под наем: Офиси за автомобили под наем има и на двата терминала. Можете да изберете между множество компании за коли под наем.

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Катовице

Полетно разписание от Бургас (BOJ) до Катовице (KTW)

Разписание на нискотарифните директни полети
от летище Бургас (BOJ) до летище Катовице (KTW)

ПЕРИОД НА ИЗПЪЛНЯВАНЕ НА ПОЛЕТИТЕ

 от 16.06.2021 до 15.09.2021: ПОНЕДЕЛНИК, СРЯДА, ЧЕТВЪРТЪК, ПЕТЪК, НЕДЕЛЯ

ПРОВЕРИ СВОБОДНИ МЕСТА И ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ЧРЕЗ WIZZ.AIR-BG.COM

✈ Обслужването е на български език.

✈ Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✈ Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✈ Заплащането на самолетен билет става в България само по банков път в Банка ДСК или Райфайзенбанк.

✈ Не Ви е нужна дебитна или кредитна карта.

✈ Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

Facebook страница за самолетни билети от и до Бургас

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Директни полети и оферти за нискотарифни самолетни билети от и до София, Варна, Бургас, Букурещ, Солун. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.wizz.air-bg.com  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.