САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С ДИРЕКТНИ ПОЛЕТИ

Онлайн резервация на самолетен билет София (SOF) - Женева (GVA)

Летище Женева (GVA)

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Женева

Международно летище Женева (GVA)
Международно летище Женева (GVA)

Международно летище Женева е с IATA код: GVA, намиращо се на 5 км северозападно от центъра на града, а северният му край минава покрай френско-швейцарската граница, поради което летището има френска и швейцарска част.

Летище Женева GVA разполага с един главен терминал, разделен на 5 подтерминала: A, B, C, D и F. Подтерминалите A и част D обслужват пътници от полети в шенгенското пространство, а подтерминалите В, С и останалата част от D са за полети извън Шенген. Летището има и още един терминал, който работи само зимата и обслужва туристическите чартъри с пътници, посещаващи швейцарските ски курорти в Алпите.

Услуги на летище Женева (GVA)
Информационни бюра ще откриете в залите за пристигащи и в швейцарския, и във френския сектор. На аеропорта ще откриете: банки, обменни бюра и банкомати. Също така на Ваше разположение са различни типове магазини за сувенири, цветя, списания, книги, детски стоки, техника, мода, козметика, часовници и аксесоари, бижута, парфюми, шоколади. Безмитни магазини има на главния терминал. На Терминала за чартърни полети няма почти никакви магазини или заведения, нито безмитен магазин, но пътниците от този терминал се насочват към терминала, където могат да се възползват от всички услуги.

Други услуги за пътуващите предлагани от Международно летище Женева са: Аптеки, медицински център, стаи за грижа за малки деца, душове, пощенски офис, конферентни зали и др. На територията на терминала има безжичен интернет, достъпът е безплатен.

На главния терминал има много кафенета и барове, предлагащи натурални продукти, салон за чай, вино бар и др. Ресторантите предлагат разнообразие от италианска, френска, азиатска и морска кухня, грил, здравословни храни, бързо хранене. Всички части на летището са достъпни за хора с увреждания. За допълнителна помощ трябва да се обърнете към авиокомпанията, от която резервирате самолетни билети.

Транспорт до и от летище Женева (GVA)

С обществен транспорт: Международно летище Женева предлага безплатен транспорт за туристи - така наречената „Geneva Unireso Network”. В залата за пристигащи, точно при „Багажи“, преди паспортен контол, има автомат за безплатни билети за градския транспорт в Женева. Билета е с валидност 80 минути след като сте кацнали и с тях можете да се возите в автобус, влак, трамвай или корабче. Ако отсядате в хотел, хостел или къмпинг в Женева, при регистрацията ще Ви бъде предоставена карта за безплатно пътуване с обществения транспорт за цялото време на престоя Ви.

С влак: Гарата се намира на 300м. от залите за пристигащи и заминаващи, която е свързана с терминала на летището. Има влакове до централната ЖП гара на Женева. Пътуването продължава около 6 минути, а влакове минават на всеки 12 минути в пиковите часове), както и директен превоз до много други градове в Швейцария и Европа.

С автобус: Автобусната спирка се намира точно до ЖП гарата. Автобуси от нея има до централната гара на Женева и други дестинации в града и околността. Отделни туристически автобуси водят до ски-курортите на Швейцария, Франция и Италия, а има и безплатни автобуси да най-големите хотели в града.

Кола под наем: Във френския сектор се предлагат услугите на AVIS, Sixt, Hertz, National и Europcar, а в швейцарския на всички изброени, но също на Budget и Alamo. Всички офиси за коли под наем са в зоните за пристигащи пътници.

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Женева

Полетно разписание от София (SOF) до Женева (GVA)

Разписание на нискотарифните директни полети
от летище София (SOF) до летище Женева (GVA)

ПЕРИОД НА ИЗПЪЛНЯВАНЕ НА ПОЛЕТИТЕ

 от 01.06.2021 до 26.03.2022: ВТОРНИК, СЪБОТА


ПРОВЕРИ СВОБОДНИ МЕСТА И ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ЧРЕЗ WIZZ.AIR-BG.COM

✈ Обслужването е на български език.

✈ Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✈ Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✈ Заплащането на самолетен билет става в България само по банков път в Банка ДСК или Райфайзенбанк.

✈ Не Ви е нужна дебитна или кредитна карта.

✈ Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Директни полети и оферти за нискотарифни самолетни билети от и до София, Варна, Бургас, Букурещ, Солун. Сравнете цените на самолетни билети с помощта на www.wizz.air-bg.com  Ние ще Ви предложим икономичен вариант за Вашето пътуване. Посочената информация за цени на полети, полетно разписание, позволен салонен багаж и багаж за регистриране може да е непълна, в следствие на настъпили внезапни промени. Цените за самолетни билети, които предлагаме са с включени всички летищни такси. Този сайт е създаден само с рекламна цел.

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.