Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Виена

Международно Летище Виена (VIE)
Международно Летище Виена (VIE)

Международно летище Виена (на немски Flughafen Wien-Schwechat или на английски Vienna International Airport) се намира на 16 км югоизточно от австрийската столица. Летището е познато с IATA кода си VIE. Летище Виена има много добре развита инфраструктура, като насочва пристигащите и заминаващите самолети с бърз и удобен трансфер на пътниците. Тук средното време за прекачване от един полет на друг е само 30 минути. Така летището се нарежда сред първите летища в Европа, осъществяващо най-кратките трансфери. Специална система позволява бърз трансфер към всяка дестинация, без значение откъде пристигат пътниците.  Системата представлява съгласуване във времето на полетите от и до източна с тези от и до западна Европа, както и презокеанските такива. Разстоянието между отделните изходи за пристигане и заминаване (така наречените гейтове) са кратки. За всички пасажери са на разположение множество услуги, улесняващи трансферите на пътниците и багажа им.

Услуги на летище Виена Швехат (VIE)

При нужда от съвет при използването на новите съоръжения на летище Виена, може да се обърнете до специално обучени служители – независимо дали става въпрос за автоматите за бърза летищна проверка или за това как да си осигурите бърз достъп. Не се тревожете за децата без придружител, тъй като тук те са в сигурни ръце.

Летището предлага колички за самостоятелен пренос на багаж, които могат да се вземат от 46 точки, разположени в различни пунктове на летище Виена. Тук има осигурени и сейфове за съхраняване на различни документи, ключове и други вещи, които няма да са Ви необходими в самолета по време на полет. През целия зимен сезон пасажерите имат възможност да оставят зимното си облекло за съхранение на летището, в случай, че предприемат дългосрочни полети на юг.

Ако Ви трябва банка на територията е разположена такава с клонове в залата за заминаващи. Също така има и банкомати и устройства за обмяна на валута, както и два пощенски офиса. Безжичният интернет също е достъпен на територията на терминала. За удобство на пътниците много заведения, ресторанти и кафенета предлагат вкусна прясно приготвена храна за да се подкрепите преди или след полет. Шопинг туристите предпочитащи пазаруване в последния момент може да посетят голямо разнообразие от над 70 магазина, включително и безмитни. За хората с увреждания са на разположение съответните паркоместа, тоалетни, асансьори, телефони, както и колички и помощ при пристигане и заминаване.

Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Виена

Полетно разписание от Бургас (BOJ) до Виена (VIE)


Директни полети от Бургас до Виена

От Летище Бургас (Burgas Airport) до Летище Виена (Vienna International Airport) се изпълняват нискотарифни директни полети.

Продължителност на полет от Бургас до Виена
Комфортното пътуване от Бургас до Виена е с продължителност 2 часа.

Модели самолети за изпълняване на полета
Полетите от Бургас (BOJ) до Виена (VIE) на нискобюджетния превозвач се обслужват със самолети Airbus A320 и Airbus A321.

Тук Ви представяме полетното разписание от Бургас (BOJ) до Виена (VIE).

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ ЧРЕЗ НАШИЯ САЙТ

✅Обслужването е на български език.

✅Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✅Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✅Заплащането на самолетен билет става в България по банков път в Банка ДСК.

✅Приемаме заплащане с дебитна или кредитна карта.

✅Бордните Ви карти се издават безплатно и се изпращат на е-мейл.

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.