Промоции на самолетни билети с авикомпания Уизеър

Заплащане на самолетен билет на Wizz Air с дата на заминаване, която е след 14 дни и повече. Заплащането трябва да се извърши в български лева до 24 часа в клон на БАНКА ДСК или РАЙФАЙЗЕН БАНК в България.

Заплащане на самолетен билет на Wizz Air с близка дата на заминаване, която е в следващите 14 дни. Заплащането трябва да се извърши веднага в български лева, задължително и само в клон на БАНКА ДСК или РАЙФАЙЗЕН БАНК в България.

Самолетен билет за дете от 2 до 14 години
Самолетен билет за дете от 2 до 14 години е същата както за възрастен пътник над 15 години.

Цени на промоционални самолетни билети
Цените, показани на тази страница, са само индикативни и не бива да бъдат считани за оферта. Посочените цените са за еднопосочен билет само на определени дати и включват всички летищни такси и комисионни. Броят им е ограничен до изчерпване на промоционалните седалки. Показваме Ви най-ниската основна цена, налична по отделните маршрути, но посочените суми може да се различават от цената, която е реално налична поради непрекъснатите резервации, протичащи в момента и тези завършили наскоро. За резервации и повече информация, моля да се свържете с наш консултант като изпратите запитване за цена на самолетен билет.