ПОЗВОЛЕН БАГАЖ ПО ПОЛЕТИТЕ НА АВИОКОМПАНИЯ УИЗ ЕЪР

Всеки пътник има право да носи следния багаж:

Днес авиолиниите имат проблем с препълнените салони на самолетите в резултат от прекалено голямото количество чанти, които се носят на борда. Това препълване може да доведе до неприятно за вас пътуване на борда и често причинява значителни закъснения, което е неудобство за всички пътници.

За да се справи с тези проблем и да осигури по-положително пътуване за всички свои пътници, Wizz Air обяви въвеждането на иновативна политика за багажа в салона на 4 октомври 2012г., като въведе 2 вида салонен багаж. Wizz Air ще внедри тази политика в своята мрежа с полетите, които заминават от 24 октомври 2012 нататък.

Ако сте закупили билети на или след 4 октомври за пътуване на или след 24 октомври 2012, за вас ще важи новата политика за салонния багаж:

* Позволено ви е да носите само една бройка салонен багаж на борда, или малък, или голям. Ако изберете голям салонен багаж, трябва да заплатите такса;

* Стоките, закупени на летището след проверката за сигурност, може да се носят на борда в допълнение към едната бройка салонен багаж;Салонен багаж:
Ако салонният Ви багаж е с размери 55x40x23 см до 10 кг. или по-малък, можете да го вземете на борда безплатно само ако сте закупили WIZZ PRIORITY. Ако не сте закупили WIZZ PRIORITY салония Ви багаж ще бъде преместен безплатно в багажното отделение.


Също така всеки пътник може да носи изброените по-долу вещи безплатно
- горна дреха или одеяло
- мобилен телефон
- четиво за полета
- чифт патерици за пътници с ограничена подвижност
- за деца под 2 години: храна, сгъваема детска количка или портативно бебешко кошче


Една допълнителна малка чанта
На борда на самолета може да вземете още една допълнителна малка чанта с размери 40 X 30 X 18 см, ако сте заплатили предварително WIZZ PRIORITY.


Регистриран багаж
Регистрирания багаж е този, който ще бъде пренесен в багажното отделение на самолета. Регистрирания багаж се нарича и още чекиран багаж (от английски check-in). Регистрирания багаж е срещу заплащане, като цената му варира и зависи от много фактори: периода, в който пътувате, дестинацията, продължителността на полета, летището от което кацате и излитате и още много други. Всеки един пътник над 2 години може да закупи до 6 бройки регистриран багаж (куфар), като всяка от тях може да бъде до 20 кг. или 32 кг. Максималните размери на един регистриран багаж (куфар) са: ширина: 149 x 119 x 171 см. Не забравяйте, че размерът на багажа ви ще бъде проверен на летището. Закупете своя багаж за чекиране (за багажното отделение) по време на вашата резервация за да спестете 50% или повече!

ВАЖНО !!!
- Ако теглото или размерът на ръчния багаж надвишават ограниченията поставени от авиопревозвача, багажът ще бъде транспортиран като регистриран багаж и на пътника ще бъде начислена такса за багаж.

Течностите в ръчния багаж подлежат на следните наложени от правителството ограничения:
- Течността е в контейнер с максимален обем 100 мл
- Всички контейнери за течности, отговарящи на ограничението от 100 мл, могат да бъдат поместени в прозрачен пластмасов затварящ се еднолитров плик с размери 20 см x 20 см.
- Пластмасовият плик трябва да бъде представен отделно при проверката за безопасност

- Всеки пътник е длъжен предварително да обозначени всяка бройка регистриран багаж с името и адреса си. В случай, че багажът бъде неправилно сортиран, да бъде улеснено връщането на правилния собственик.

AddThis Social Bookmark Button

ЗАПИТВАНЕ ЗА ЦЕНА НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ПРОМОЦИОНАЛНИ САМОЛЕТНИ БИЛЕТИ С АВИОКОМПАНИЯ WIZZ AIR

ПРЕДИМСТВА ПРИ РЕЗЕРВИРАЦИЯ НА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ С АВИОКОМПАНИЯ УИЗ ЕЪР
ЧРЕЗ ОНЛАЙН ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ АВИОТРАВЕЛ

✈ Обслужването е на български език.

✈ Тук може да направите запитване за цена на самолетен билет.

✈ Ако цената Ви удовлетворява, може да Ви направим резервация за самолетен билет.

✈ Заплащането на самолетен билет става в България само по банков път в Банка ДСК или Райфайзенбанк.

✈ Не Ви е нужна дебитна или кредитна карта.

✈ Бордните Ви карти се издават от нас безплатно и се изпращат на е-мейл.

WIZZ AIR ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ
ДЕСТИНАЦИИ НА WIZZ AIR
ПОЗВОЛЕН БАГЖ НА WIZZ AIR
WIZZ AIR АВИОКОМПАНИЯ
РЕЗЕРВАЦИИ НА ХОТЕЛИ БЪЛГАРИЯ
РЕЗЕРВАЦИИ НА ХОТЕЛИ ПО СВЕТА