Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Бристол


Летище Бристoл (BRS)Летище Бристoл (BRS)

Летище Бристoл е с IATA код: BRS, като се намира се в Лълсгейт Ботъм, Норт Съмърсет. Летището е деветото най-натоварено британско летище за 2011 г. и обслужва английския град Бристол. Разстоянието от аеропорта до центъра на град Бристол е 13 км.

Летището е открито през 1930г. от принц Джордж, син на крал Джордж V. През Втората Световна Война Летище Бристол (BRS) е било единственото работещо гражданско летище, откъдето се извършвали полети до неутрални във войната държави. Днес то разполага с един терминал, а най-много полети свързват Бристол с Амстердам, Фаро, Единбург, Глазгоу, Дъблин и Белфаст.

Услуги на летище Бристол (BRS)
В терминалната сграда преди залата на заминаващите пасажери ще намерите информационно гише. Обменно бюро и банкомати има преди и след чекиране. Във всички зони на летището има щандове за вестници и списания. На разположение на пътниците - терминалът на Летище Бристол предлага аптека, книжарница и безмитен магазин. Налични са съответно заведения за бързо хранене, кафенета, бар, ресторант с морска кухня и др. За най-малките пасажери са предвидени стаи, в които майките могат да се погрижат за децата си.  Безжичният интернет на терминала е безплатен до 30 минути. Освен него, можете да ползвате и компютри с интернет и принтер, каквито ще намерите преди и след чекиране. За хора с увреждания летището предлага асансьори, рампи, приспособени санитарни помещения, означени паркоместа и инвалидни колички.

Транспорт до и от летище Бристол (BRS)

С автобус:
Автобуси А1 и А2 на Flyer Airport Express Link се движат от летището до Клифтън, по-големите хотели на Бристол, автогарата в града и жп гара Бристол Темпъл Мийдс. Пътуването е с продължителност от 30 минути.


С такси: Официалната таксиметрова компания, с която работи летището е: Checker Cars. Такситата се резервират в денонощен офис, разположен в закрития коридор между терминала и близкия паркинг.

Кола под наем: Офисите са разположени срещу терминалната сграда. Може да се възползвате от услугите на следните компании за отдаване на кли под наем: Hertz, AVIS, Budget, Europcar, Enterprise и National.


Направи запитване за цена на самолетен билет до или от летище Бристол

СИГУРНО ЗАПЛАЩАНЕ ПО БАНКОВ ПЪТ И ЧРЕЗ КАРТА

ЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ В НАЙ-БЛИЗКИЯ КЛОН НА БАНКА ДСК ИЛИ ЧРЕЗ АКТИВНОТО ОНЛАЙН БАНКИРАНЕ НА БАНКАТАЗАПЛАТЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ С КАРТА


ЗАПИТВАНЕ ЗА САМОЛЕТЕН БИЛЕТ

ДИРЕКТНИ
ПОЛЕТИ


ПРЕВОЗВАНЕ НА
БАГАЖ

НИСКОТАРИФНА АВИОКОМПАНИЯ

ПРОМОЦИОНАЛНИ
БИЛЕТИ 


ПРОСЛЕДИ ПОЛЕТ
ОНЛАЙН

Когато използвате нашите услуги, Вие приемате, че използваме "бисквитки", чрез които подобряваме и персонализираме нашето съдържание, даваме Ви най-доброто изживяване на нашия уебсайт и анализираме трафика на посещенията.